29.10.2012

Det skakke værra enkelt!

Det va ikke helt enkelt det der og komme seg fra Oslo til Karasjok for noen av oss. Maret Inga, Maren Inga og Maija slet med og dra videre fra Tromsø til Lakselv fredag grunnet snø(les forrige innlegg), mens jeg og Berit derimot ikke kom oss fra Lakselv til Karasjok søndag. Jeg og Berit bli igjen i Oslo over helga og skulle ta flyet kl 08.55 på morgenen. Jeg møtte opp i god tid og undret litt over hvorfor ikke Berit dukket opp etterhvert. Det viste seg fort at hun ikke visste at Iphonen stilte klokka selv når vi da gikk fra sommer til vintertid og sto opp en time senere, og måtte da snike seg i hver eneste kø på Gardermoen (dagens teknologi altså). Hun rakk flyet så vidt det var.
 Under flyturen begynte Berit å undre seg over hvor hun hadde lagt bilnøkkelen, men kom til enighet med seg selv at hun hadde da sendt den i en sekk med Maren Inga fredag.
Heldigvis var det en mann på flyet som også skulle til Karasjok, og det var søskenbarnet til Berit som skulle hente han, så hun måtte da ta med nøkkelen til Berit med det samme. Vi satt vel en time ekstra på flyplassen og ventet.
Vannet hadde forresten fryst på flyet fra Oslo til Kirkenes så det var mangel på vann til både kaffe, te og do, just my luck! Var forresten bikkjekaldt å dra fra -2 i Oslo til og komme til -17 i Karasjok.


Berit fikk seg en ekstra kopp te i Lakselv så hun var fornøyd :)

Vidda her oppe er ikke helt det samme som hjemme på Røros, men ok, det er fint da;)

// Vaino

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar