04.10.2012

Mierká / Dimma

Hello this is Máren Iŋgá :D

Otnego lihkken lei hui vielgat olgun, ja dál dii jáhkibehtet ahte lei muohttán danija, muhto nu ii lean :P Dat lei mierká, ja in sáhttán oaidnit nuppe beal eanu.

This morning :) 

Idag när jag vaknade så var det helt vitt ute, nu tror niatt jag menar att det var fullt med snö, men så var det inte. Det var dimma,och man såg inte till andra sidan älven.

4 a clock :)

Go mannen bargui lei an mierká muhto jávkai beaivvii melde,ja dal ii leat šat mierká.
Mus lea leamaš somás bargo beaivi, mii leat oahppamin gotgalggá jearahallat :D Go leimmet baragmin otne mii bođime mánáid-tv studioi ja doppe lea okta poola man lea dievva spáppat. Ja juohke geardde go leat dan meattá mannan mii práktikantat leat dasa geahččan ja hálidan njuiket dan sisa. Ja otne mii oaččuime! Lei nu hui somá ja mii boagusteimme oalle ollu go das eat beassan eret :P Hui buorre beaivvii :) Maŋŋá dan mii jotkime hárjehallat jearahallat och dat lei maddái somá. Danin go šattai filmmi maid maŋŋá geahčaime ja dat lei heapat iežas oaidnit ja mii dasa maiddái boagusteimme ;)




När jag for till jobbet var det fortfarande dimma men denlättade under dan och nu är det inte dimma längre. Jag har haft en kul arbetsdag, vi har lärt oss att intervjua :D När vi jobbade med det så for vi till mánáid-tv studion och där finns en pool liknande sak full med bollar. Varje gång vi praktikanter har gått förbi den har vi velat hoppa i den och idag fick vi! Det var super kul och vi skattade jätte mycket när vi inte kom ur den :P En bra dag :) Sen så fortsatte vi träna på intervjua och det var kul det med, för vi filmade oss och det var pinsamt att se sig själv och vi fnissade ganska mycket ;)

Good bye :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar