21.10.2012

Timeplanen for Oslo-turen

God søndagsmorgen!
I morgen er det tid for Oslo-tur hvor vi skal både oppleve, produsere og lære en hel masse! Vi skal møtes på NRK Marienlyst alle dagene, men det er ulikt opplegg for hver dag. For at dere lesere skal få et innblikk på hva det er vi egentlig skal i Oslo, så legger jeg ut timeplanen våres. :-)

Timeplanen:

Tirsdag 23.10. Bli bedre kjent med NRKs mangfold
Vi møter opp i radioresepsjonen kl. 10:00. I løpet av dagen skal vi på en vandring i NRKs store hus og blant annet besøke nettproduksjonen til NRK Super, underholdningsavdelingen og få svar på hva fremtiden bringer hos Nye Medier.
Vi runder av ca. kl. 15:00

Onsdag 24.10. Nyhetsproduksjon
Vi møter opp i fjernsynsresepsjonen kl. 09:15. Vi skal delta på morgenmøtet i Dagsrevyen og følge mye av deres nyhetsproduksjon utover dagen. Det blir en dag med både opplevelser og teori.
Vi runder av ca. kl. 16:00.
Lekse denne dagen blir å se på Dagsrevyen på kvelden.

Torsdag 25.10. Nyhetsproduksjon
Vi møter opp i møterommet vårt kl. 11:00 hvor vi fortsetter å lære mer om nyhetsproduksjon.
Kl. 18:00 skal vi på innspilling av Nytt på nytt, og etter det skal vi ut og spise middag sammen med Benedikte Fjelly, hun som har laget hele opplegget for oss.

Fredag 26.10. Egenproduksjon
Vi møter opp i møterommet vårt kl. 09:00. Dagen settes av til at vi skal produsere og publisere stoff fra Oslo-besøket. Det forutsetter at vi har vært observante under disse dagene og brukt kameraet flittig for å fange opp gode situasjoner.
Vi runder av når det måtte passe oss i forhold til avreise e.l. (men senest kl. 15:00).

I tillegg til mange inntrykk og mye læring, skal vi hygge og kose oss en hel masse! Blant annet skal vi spise lunsj sammen med Benedikte hverdag. Også må vi ikke glemme alt det andre vi skal finne på utenfor NRK, på fritiden våres, som blant annet shopping ;-)

Wiii, som vi gleder oss! :-D








Skrevet av: Máret Ingá Smuk :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar